En iridoides molekylære struktur

IRIDOIDER - ENKEL KJEMI

Iridoider er kraftfulle fytonæringsstoffer som plantene selv produserer som forsvarsmekanisme. Iridoidene i Thrive Max er naturlige forekommende samt naturlig stabile, hvilket betyr at de beholder sine egenskaper og sitt potensiale selv etter å ha vært utsatt for varme, lys og lagring over tid.

Tirsdag 21. august 2012 hadde Morindas hovedkontor æren av å avholde det årlige internasjonale iridoidsymposiet. Dette er et symposie som er dedikert til fremgangen innen iridoidforskning.

Dusiner av forskere fra hele verden samlet seg for å diskutere fordelene og effektene av iridoider. Blant deltakerne fant vi flere anerkjente og meget dyktige vitenskapsmenn og -kvinner fra USA, Tyskland, Kina, India og Sør-Korea, for å nevne noen. Dette var en fantastisk dag!

Professorer innen forskning, toksikologer, kjemikere, biologer og flere andre yrkesgrupper diskuterte inngående iridoidenes mange effekter i menneskekroppen. Foredragsholderne nevnte hjernefunksjon, nervesystem og leverkapasitet som et par av mange områder som kan påvirkes positivt av iridoider. Innledende forskning har også vist antiinflammatoriske (betennelsesdempende) effekter, bedre fordøyelse, redusert rekonvalesens og økte energinivåer.

John Wadsworth, Morindas president, oppsummerte symposiet slik: "Vi vet mye om iridoider, men det er fortsatt mye mer å lære. Det er derfor vi er her i dag. Vi ønsker at hele verden skal få vite hvor spesielle våre bioaktive produkter og iridoider virkelig er."

 Unni Hellgren   ID 1001529

www.morinda.com/1001529

 

 

Selvstendig produktkonsulent for Morinda. Tahitian Noni™, Tepoemä®, Moéa®, Age Defy og

Fit Body Composition System er varemerker for Morinda Inc.