Kjenn din TruAge

Kontakte meg for avtale om å måle din TruAge.

TLF.: 990 14 619

MAIL: unni.hellgren@gmail.com

 

 
Vennlig hilsen
Unni Hellgren
ID 1001529
 

TrūAge skanneren og AGE i media!

TrūAge skanneren har vært omtalt i flere aviser i det siste. En artikkel i The Daily Mail har nå hatt over 4 millioner lesere (!), og det har også vært skrevet om temaet i Nottingham Post. The Daily Mail-artikkelen "Hvor gammel er du på innsiden" bestod av en helsides tekst om tre ulike kvinner sin TrūAge, med Melinda Lane fra Morinda UK sin analyse av resultatene og kvinnenes livsstil. Av de tre kvinnene som ble skannet, hadde to av de en TrūAge betydelig over sin kalenderalder. Begge disse kvinnene var klar over sine dårlige livsstilsvaner, som røyking, mangel på mosjon, dårlig kosthold og stress, og resultatene viste helt klart dette. Den ene 19 år gamle kvinnen hadde en TrūAge på 44, og kvinnen på 45 år hadde en TrūAge på 57. Den siste kvinnen, som var 44 år gammel, hadde nylig forbedret sin livsstil ved å slutte å drikke alkohol og begynne å trene. Hennes TrūAge var 41.

AGE ble forklart som "en av de beste markørene for den fysiologiske alderen til dine indre organer og systemer. Disse sørger for at kroppen din fungerer som den skal og at du ser bra ut - alt fra nyrer, hjerne og nervevev, til huden din"..

Artikkelen i The Nottingham Post er skrevet av Rebecca Smith-Dawkins, og skildrer hennes møte med TrūAge skanneren, samt hennes reduksjon i AGE-nivå én måned etter første skanning. I artikkelen  "Den dagen jeg fikk de sjokkerende nyhetene om min virkelige alder..." forklarer Smith - Dawkins hva Avanserte Glykerte Endeprodukter er, og hvordan vitenskapsmenn og forskere tror dette vil bli en medisinsk markør på linje med blodtrykk , kroppsmasseindeks (BMI) og kolesterol. "AGE dannes inne i kroppen vår når overflødig sukker og protein binder seg sammen, og er knyttet til for tidlig aldring", var en av tingene Smith - Dawkins skrev. "Forskere har også funnet ut at selv om kroppen vår har en naturlig evne til å kvitte seg med AGE før de forårsaker skade, kan en oppsamling av AGE også bidra til diabetes, nyresykdom, Alzheimers og hjertesykdom." Hun fortsatte deretter å fortelle om TrūAge skanneren, og hvordan den bruker en ultrafiolett lys for å fastslå mengden AGE i huden. Hun bemerket at skanneren har vært gjenstand for omfattende forskning, og at skanneprosessen er rask, enkel og smertefri. Etter å ha overvært skanningen av flere andre ved Nuffield Health trenings-og velværesenter i Mapperley, ønsket den 21 år gamle forfatteren av artikkelen å selv bli skannet. Resultatet viste at hennes TrūAge var 35, sannsynligvis på grunn av stress og mangel på mosjon, og hun uttrykte et ønske om å jobbe med livsstilen sin for å redusere AGE-nivået til neste skanning. "Som de sier, forebygging er bedre enn behandling", avsluttet hun.

 

Kontakte meg 

Unni Hellgren

ID 1001529

Tlf.: 990 14  619

E-post: unni.hellgren@gmail.com