24. mar, 2019

Tekst

Jackie Lee’s TeMana Secrets: 30 Days to Healthy Skin Challenge Pack

https://www.morinda.com/1001529/no-no/shop/6667632/6688700

TeMana's talsperson, Jackie Lee, er modell, skuespiller og TV-personlighet, og bruker mye tid foran kameraet. Derfor er det viktig at huden hennes virker så glatt og feilfri som mulig. Og det er her "30 Days To Smooth Skin" kommer inn.

 

Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet hos mennesker og er det proteinet vi har mest av i hele kroppen. Allerede i slutten av 20-årene, reduseres kroppens naturlige kollagenproduksjon. Som en naturlig følge av dette får vi synlige tegn på aldring, som rynker og slapp hud, så vel som de ikke synlige tegnene, som vonde eller stive ledd. Heldigvis er det som kan bidra til å minimere dette.

TeMana Noni + Collagen er utviklet for å øke kollagennivået, som bidrar til en sunn hud fra innsiden. Vår kraftfulle kollagendrikk er formulert med patenterte anti-aging ingredienser og er spesielt formulert for optimalt opptak, og for å stimulere din egen kollagenproduksjon. TeMana Noni + Collagen er basert på type 1 marint kollagen, og sammen med noni som er kjent for sine unike, effektive og nærende egenskaper, blir dette en kraftfull kombinasjon. Bruker du TeMana Noni + Collagen hjelper den deg til å oppnå fastere, yngre og sunnere hud.

Hva andre har erfart etter å ha fullført "30 Days To Smooth Skin" utfordringen:

  • Fastere hud 
  • En boost for hud-elastitet og styrke 
  • Redusert synlighet av rynker 
  • Fornyet glød
  • Sunn og myk hud 
  • Yngre utseende 
  • Naturlig energi 
  • Sunnere hår og negler

 

TA UTFORDRINGEN I DAG! Følg Jackie's regime og du vil elske resultatene!

GRATIS GAVE! Når du fullfører "Jackie's 30 Days to Healthy Skin Challenge", vil du motta en gratis gave, utvalgt av Jackie Lee! Du kan ta utfordringen opptil 3 ganger, og motta 3 forskjellige gaver.

RISIKOFRITT! Vi er rimelig sikre på at du vil elske resultatene! Men skulle du av en eller annen grunn være misfornøyd med TeMana Noni + Collagen, kan du benytte vår 90 dager fornøyd garanti! Det vil si, er du ikke fornøyd, får du pengene tilbake, uten spørsmål!