27. jul, 2017

Tekst

Det er bare 3 dager igjen av Morindas unike tilbud!!
Visste du at Morinda har 90 dagers kundegaranti på alle sine produkter?

 
Unni Hellgren

TILBUD I HELE JULI!
TAHITIAN NONI Juice!

Kjøper du 2 stk. 4-pack, får du 2 flasker på kjøpet!

Kjøper du 4 stk. 4-pack, får du 4 flasker på kjøpet! 

KJØP HER:
https://morinda.com/1001529/no-no/shop/2410692#product=

TIL ALLE, OVER ALT, HVER DAG!

Tahitian Noni™ Juice er vårt første og originale flaggskip-produkt, som brukes av mennesker verden over! Tahitian Noni™ Juice er den originale nonijuicen som er godkjent i EU, og som dermed setter standarden verden over. Inneholder 50mg iridoider per 100ml.

Den polynesiske urbefolkningen brukte noniplanten for å opprettholde et sunt og godt liv. Kunnskapen om noniplanten, og bruken av den, har i tusener av år blitt videreført fra generasjon til generasjon. Morinda viderefører denne arven fra polynesierne gjennom Tahitian Noni™Juice og våre andre nonidrikker. Tusenvis av mennesker verden over har positiv erfaring med å drikke Tahitian Noni™ Juice. 

Tahitian Noni Juice inneholder virkestoffet iridoider, og en en kilde til mangan:

1. Mangan bidrar til å beskytte cellene mot oksidativ skade.

2. Mangan bidrar til vedlikehold av en normal beinmasse.

3. Mangan bidrar til en normal energigivende metabolisme. Tahitian Noni™ Juice støtter derfor din fysiske yteevne og gjør at du føler deg bra. Juicen kan øke dine energinivåer og din generelle følelse av velvære. Egenskapene som er knyttet til fysisk yteevne gjør at Tahitian Noni™ Juice benyttes av atleter i verdensklasse, i mange ulike land.

4. Mangan bidrar til en normal dannelse av bindevev. Tahitian Noni™ Juice er det ideelle valget for deg som er ønsker å opprettholde en sunn og aktiv livsstil. Drikken er 100% naturlig og fri for konserveringsmidler.