17. jan, 2013

Nye muligheter

Nytt år, nye muligheter

Vi er godt i gang med 2013, og forsetter for det nye året har blitt satt - og kanskje allerede brutt? Start det nye året med å bestemme deg for å endre din livsstil med FIT!

Gjennom en fantastisk produktlinje, spesialtilpassede kostholdsplaner og treningsprogrammer legger FIT Body Composition System til rette for at alle skal kunne endre sin livsstil og kroppssammensetning. En ugunstig kroppssammensetning består av mye fett og lite muskler, og er uheldig i et helseperspektiv. FIT hjelper deg å oppnå et gunstigere forhold mellom muskel- og fettmasse, samtidig som du tilegner deg kunnskap og vaner som fører til en varig livsstilsendring!

Vi har satt sammen FIT Komplettpakke og FIT Basispakke, som til redusert pris gir deg alle produktene du trenger for å gjennomføre en måned av programmet. For å gi din kropp og livsstil en ordentlig sjanse til å endre seg, anbefaler vi at du følger programmet i minst tre måneder. Dersom du ikke ønsker å følge hele programmet, vil vi allikevel anbefale FIT Kickstart-pakke. Pakken inneholder tre ulike fordøyelsesprodukter - velsmakende rensedrikk, effektivt fiberpulver og gode melkesyrebakterier - og passer alle som vil sørge for en god og velfungerende fordøyelse og mage-tarm funksjon.

FIT Komplettpakke (inkl. 2 x 750ml flasker Tahitian Noni™ Extra) kr. 1400/1600 (120 QV)
FIT Basispakke kr. 800/960 (50 QV)

Det er selvfølgelig også mulig å kjøpe produktene enkeltvis, dersom du finner et eller flere produkter som passer deg!

FIT Reclaim rensedrikk kommer i pakninger på seks flasker, og smaker friskt av tropisk frukt. Rensedrikken inneholder blant annet noni, aloe vera og rabarba, som skånsomt stimulerer kroppens mage-tarm system. Tips! Kan gjerne serveres med litt oppskjært frukt som en leskedrikk, eller erstatte glasset med vanlig fruktjuice til frokosten! Kr.183/203 per sekspakning (12 QV).

FIT Reflush fiberdrikk er fullspekket med fiber blant annet fra psylliumfrø-skall (loppefrø), havrekli og noni fruktpuré. Reflush kommer i to smaker - rosa limonade og appelsin - og blandes med vann før den nytes. Tips! Bør drikkes umiddelbart etter vann er tilført, da psylliumfrøenes bindeevne gjør at blandingen fort tykner! Kr. 178/213 (14 QV)

FIT Rebuild proteinpulver er ikke bare for styrkeløftere, men også for alle som vil bevare sin muskelmasse og beinbygning. Muskelmasse former din kropp, og er vesentlig i hverdagen - også når vi blir eldre! Rebuild kommer i to nydelige smaker, sjokolade og vanilje, og blandes med melk eller vann. Perfekt som mellommåltid, eller etter trening. Tips! Ta med deg ferdig oppmålt proteinpulver i en flaske på trening eller jobb, slik at du enkelt kan fylle på med vann rett før den skal drikkes! Kr. 153/183 (10 QV)

FIT Refine multivitamintabletter supplerer ditt kosthold med viktige vitaminer og mineraler. Den blå varianten for menn er uten jern, mens den rosa varianten for kvinner er med jern. Tips! Dersom du er en mann som trenger jern, eller en kvinne som ikke skal ha jern, er det selvfølgelig ikke noe problem å bruke typen beregnet på et annet kjønn! Kr. 55/66 (3 QV)

FIT Renew probiotiske kapsler inneholder melkesyrebakterier som er viktige bestanddeler i et sunt og velfungerende mage-tarm system. Tips! Bekjemp mage-tarm problemer på utenlandstur ved å ta med deg FIT Renew! Kr. 55/66 (3 QV)

FIT Resist mellommåltidsbarer er perfekte når du er på farten! Når du trenger et raskt, enkelt og næringsrikt mellommåltid er en FIT-bar et supert alternativ, med sitt høye fiberinnhold og essensielle proteiner. Mellommåltidsbarene selges i ti-pakninger, og smaker herlig av peanøtt og karamell. Tips! Kan fint kuttes opp og serveres til kaffen! Kr. 109/130 (6 QV)

Kontakte meg på

Tlf.: 990 14 619

Mail: unni.hellgren@gmail.com

Nettbutikk: www.morinda.com/1183082

 

Vennlig hilsen

Unni Hellgren

ID 1183082

 

Selvstendig produktkonsulent for Morinda. Tahitian Noni™, Tepoemä®, Moéa®, Age Defy og

Fit Body Composition System er varemerker for Morinda Inc.