6. jan, 2013

MORINDAS ÅRSKAVALKADE 2012

Morindas årskavalkade 2012

2013-01-02 15:07:00

Godt nyttår! 2012 er historie, og for Morinda har det vært et viktig og spennende år. Vi oppsummerer høydepunktene!

Etter en høst med fantastiske resultater fra den norske testgruppen, ble FIT Body Composition system endelig lansert i januar 2012. Med FIT kan Morinda tilby et helhetlig program for endring av livsstil og kroppssammensetning.

I april ble årets ILC avholdt i selskapets hjemby, Salt Lake City i Utah, USA. ILC markerte navneendringen fra Tahitian Noni International tilbake til selskapets opprinnelige navn, Morinda. Under ILC ble også vår nyeste og mest potente drikk Max lansert, i det som var selskapets første globale produktlansering! Selskapet avslørte også at ILC 2013 vil avholdes på Hawaii.

12. mai fikk vi besøk av selveste presidenten i Morinda, John Wadsworth. I møtet på Fornebu fikk vi høre Johns egne tanker om selskapets framtid.

Vårens Jade Retreat ble 8.-10.juni avholdt i vakre Riga.

I august lanserte vi de nyeste tilskuddene i Age Defy hudpleieserie - ansiktsrens og ansiktsvann (toner) for alle hudtyper.

I september gikk Vision Retreat av stabelen i Roma. Inger Falkevik og Alf Ringdal ble under arrangementet hedret som våre nyeste medlemmer i Million Dollar Club. En prestasjon det står stor respekt av.

I oktober ble årets DF Award utdelt til Marit Helene Røssum. Dette er en bransjepris som årlig blir gitt til Morindas beste og mest aktive konsulent, og stemmes frem i et samarbeid mellom ledelsen i Morinda og konsulentene.

Høstens Jade Retreat ble arrangert i Portugals vakre hovedstad, Lisboa, og 29. oktober fikk vi nok et besøk fra USA - denne gangen fra forskningsdirektør Brett West. Brett kunne fortelle mye spennende om forskningen som foregår på noni og iridoider, og besvare spørsmålene til kunnskapstørste tilhørere.

I oktober ble også endelig de nye nettsidene lansert. www.morinda.no.com er nå stedet du finner nettbutikken og informasjon om selskapet, produktene etc. I desember ble www.mymorinda.com lansert, og dette er produktkonsulentes nye administrasjonsside.

Vi takker alle selvstendige produktkonsulenter og kunder for året som har gått, og gleder oss til et spennende 2013!