31. okt, 2012

John Wadsworths ILC-invitasjon

John Wadsworths ILC-invitasjon

2012-10-29 14:39:00

I USA kaller vi det bioaktivisme. I Norge beskriver de det som bioaktivitet. I Chile sier de bioactivismo. I Kina bruker de et ord jeg ikke engang kan uttale. Men det er OK! For vi snakker alle om den samme tingen.

Definisjonen av bioaktivitet er den samme over alt. Det er noe som søker utover, og som handler om de kraftfulle bioaktive virkestoffene vi finner i naturen - ting som kan forbedre menneskers helse. Det handler om å skape muligheter og forandre menneskers liv, og om å bidra med noe av virkelig verdi til verden.

 

"Bioaktivitet" handler rett og slett om å gjøre noe bra, i en situasjon der alle er vinnere - fra innhøsteren til deg, vår viktige produktkonsulent. Dette er hvem vi er, og hva vi alltid har stått for. "Bioaktivitet" er meningen bak hva vi gjør og vår misjon, samlet i ett ord.

I dag er dette ene ordet oversatt til mange språk, og det sprer seg over hele verden. Takket være deg. Du er en viktig byggestein i dette arbeidet, og det er derfor jeg håper du vil bli med meg til ILC 2013 på Hawaii. Vi trenger deg der!

ILC er vår eneste sjanse til å møtes som et globalt nettverk i 2013, og det er viktig for vår virksomhet. Når vi møtes person til person på denne måten, forstår vi hverandre bedre. Vi blir sterkere, og vi kan dermed påvirke enda flere liv og utgjøre en enda større forskjell.

Bestem deg for å delta på ILC 2013, akkurat nå! For plutselig er det april, og du setter dine føtter i sanden for første gang, du lukker øynene mot solen og tar et dypt trekk av den herlige, milde vinden.. I det øyeblikket vil du forstå at du er akkurat på det stedet du burde være, og at du gjør akkurat det du burde gjøre.

Vi sees på Hawaii!
John Wadsworth
President
Morinda Bioactives