16. okt, 2012

Følelsen av Hawaii

Følelsen av Hawaii

2012-10-08 19:59:00

Hawaii. Ordet alene bringer frem assosiasjoner som glede, paradis og avslapning. Kombinér det med ILC, og du har det som fort kan bli det mest minneverdige arrangementet i Morindas historie. I april 2013 reiser vi til Honolulu for verdens største arrangement. La oss få introdusere dette dynamiske paradiset i Stillehavet.

Hovedkvarteret for ILC 2013 vil være det flotte Hawaii Convention Center i Honolulu. Senteret har en 61.000 kvadratmeter stor utstillingshall, en 10.500 kvadratmeter stor ballsal, 47 møterom, to auditorier og en stor anlagt takhage.

Hawaii Convention Center har tidligere tatt i mot selskaper, organisasjoner og utstillinger fra hele verden. Senteret er profesjonelt og ligger vakkert til, perfekt for vår neste bølge av bioaktivitet.

Hotellene vi har inngått samarbeid med er Hilton Hawaiian Village, Hawaii Prince Hotel og Ala Moana Hotel. Alle disse tre hotellene er i gangavstand fra den berømte Waikiki Beach, og alle gir deg ekstraordinær utsikt utover havet og den flotte Diamond Head Crater Park.

ILC 2013 blir avholdt bare et steinkast unna Pearl Harbor, Hanauma Bay, Doles ananasplantasje, Oahu's nordkyst, Polynesian Cultural Center og mye mer. Det er ikke mangel på ting å gjøre på Oahu!

Hawaii handler ikke om stress og mas. Det handler om å ta seg tid til å kjenne sanden mellom tærne. Det handler om å puste inn den søte, tropiske luften. I april 2013, handler Hawaii også om å finne sin indre motivasjon.

Registreringen til ILC 2013 åpner 1. november. Følg med på www.bioactivism.com for flere detaljer.