16. okt, 2012

ILC 2013 anbefales av selskapets toppledelse

ILC 2013 anbefales av selskapets toppledelse

2012-10-01 12:40:00

En av grunnene til at Morinda har vært en generator i vår industri de siste 16 årene, er konsekvent og god ledelse av selskapet. Vi har et ekstremt talentfullt lederteam på hovedkontoret, som jobber hardt for å møte dine behov. Disse lederne er dedikerte ovenfor din suksess.

Så, hvordan svarer Morinda-lederne Cim Carver, Jeff Wasden og Rob Johnson på spørsmålet: "Hvorfor skal jeg bli med på ILC 2013"? Ta en titt på de viktige grunnene de trekker fram i denne korte videoinvitasjonen:

Svaret er enkelt: dersom ILC kan gjøre deg til en bedre leder, bedre på forretningsdrift og en til en bedre Morinda representant, hvorfor i all verden skal du ikke delta? Når det er et faktum at personer som deltar på ILC gjennomsnittlig er mer suksessfulle enn de som ikke deltar, hva hindrer deg da i å reise til Honolulu i 2013?

Jeff Wasden forklarte det enkelt: "ILC gir deg et bredere perspektiv, hjelper deg til å bli en bedre leder og hjelper deg å utvikle andre mennesker raskere, hvilket til sammen fører til en forretning som vokser raskere og jevnere."

Som du nå har sett og lest, har våre ledere fra hovedkontoret gitt flere gode argumenter for deltakelse på ILC 2013. Når registreringen åpner 1.november, vis dem din tillit og registrér deg til ILC på Honolulu.