25. okt, 2013

Kelly Olsen, Morindas sjefsstrateg på besøk.

Onsdag 23. oktober hadde vi besøk av Kelly Olsen, en av selskapets grunnleggere og Morindas sjefsstrateg. Vi hadde et hektisk program bestående av spennende møter med både ledere og konsulenter, der Kelly tok oss med på selskapets reise fra den spede begynnelse og helt fram til det vi har blitt i dag. 

Morinda er i dag et selskap som setter fokus på AGEs betydning for aldringsprosessen. Dette fokuset er et resultat av de funn og den kunnskap selskapet har opparbeidet seg etter mange år med dedikert forskning og hard jobbing. Vi er selskapet som vet mest om noni, og vi er fast bestemt på at «no one is going to outnoni us». Forskningen har gitt oss kunnskap om iridioider og deres påvirkning på AGE, og dette har ledet oss inn i et samarbeid med det nederlanske selskapet Diagnoptics, som lenge har forsket på metoder for å måle AGE-nivået i kroppen. Samarbeidet setter oss nå i en unik situasjon, der vi har fått eksklusive rettigheter til TruAge skanneren som måler AGE-nivået i huden. Våre nonidrikker inneholder målbare og garanterte mengder av iridioider, som sammen med andre sunne livsstilsvalg kan bidra til å hjelpe kroppen å håndtere ditt AGE-nivå. 

Vi takker for en meget spenstig og konstruktiv dag, og for bekreftelsen på at vi er der hvor vi skal være, til riktig tid. Helt i front på paraden. Vi gleder oss til fortsettelsen!