Spring Regional Retreat på Tenerife.

26. feb, 2014

Noen av de norske deltagerne med presidenten John Wadsworth

6. feb, 2014

Kelly Olsen, hovedstrategist i Morinda, og John Wadsworth, president i Morinda, kommer til Spring Regional Retreat i februar!

I november avslørte vi at John Wadsworth, presidenten i Morinda, kommer til å delta på Spring Regional Retreat på Tenerife. Vi kan nå glede alle med at også Kelly Olsen, hovedstrategist, globalt salg & markedsføring, også kommer til å delta! Kelly er en av grunnleggerne av Morinda, og du skal lete lenge etter en som er mer dedikert og har bedre strategier enn han! Kelly har selv sagt følgende om møtet: "Våre forretningsmøter signaliserer det neste steget i TruAge-strategien. TruAge er vår tids budskap. Det er den naturlige evolusjonen av vår originale nonifortelling, og dette budskapet er større enn noen av oss forstår. Budskapet er universelt, og dekker et hvert område innen helse."

Vi gleder oss til å høre hva både John og Kelly har å si!

20. jan, 2014

Helgen 24. til 25. januar er det det kick-off og workshop hos Morinda i Sandvika.

AGENDA:

Fredag 24/1: for konsulenter

Lørdag 25/1: ÅPEN DAG - FOR ALLE


Klokken 10-12: Kick-off med Morindanyheter
Hva er Morinda? Filosofi, strategi og visjon
2014 Nyheter for kompensasjonsplan og suksessstigen
Nye produkter og TruAge nyheter
Klokken 12-13: Lunsj
Klokken 13-14: TruAge presentasjon for kunder og konsulenter
Klokken 14-16: TruAge workshop med skanning og oppfølgingstrening 
Butikken holder åpen fra klokken 09:30 - 15:00 

VELKOMMEN!

  • Leif Tronstads plass 3
  • 1337 Sandvika, Norway

 

10. des, 2013
25. nov, 2013

Denne måneden har du mulighet til å vinne et fantastisk Middelhavscruise 
ved å registrere deg på www.truage.eu.com/1183082

Å reise på cruise er en utrolig opplevelse. Ferien kan enten være så fylt av aktiviteter, eller så lat, som du måtte ønske. Du kan velge å fylle dagene med opplevelser fra morgen til kveld, eller du kan ligge ved det flotte bassenget og bare nyte tilværelsen. Du kan spise god mat til du sprekker, prøve å bestige den høyeste klatreveggen, få en ansiktsbehandling, se et show og synge karaoke - alt i løpet av en dag!

Dette cruiset er spesielt flott. Destinasjonene er havner spredt langs hele Middelhavet, og du vil blant annet få oppleve de fargerike kulturene i Italia, Hellas og Kroatia. Maten, severdighetene og opplevelsene vil alle være av første klasse.