Utvikling og forskning på noniplanten

17. jan, 2013

Tahitian Noni™ bioaktiv drikk

Utvikling og forskning på noniplanten

 

Noniplantens eldgamle tradisjoner

Både gammel tradisjon og moderne forskning bekrefter noniens kraft.

For tusener av år siden reiste havfarende folk i store outriggere (kanoer) for å slå seg ned i det vi nå kjenner som Fransk Polynesia. Lagringsplass i båtene var begrenset, derfor tok de bare med seg det mest nødvendige for å overleve. Noni var dyrebar last ombord på grunn av sine helsebringende egenskaper. Noniplanten ble kalt dronningen av "kanoplantene". Nonien i Tahitian Noni™ bioaktive drikker er dyrket i Fransk Polynesia, der både klima og jordsmonn er ideelt.

 

Kvalitetssikring

Morinda er et globalt selskap som er ledende på å oppdage, utvikle, produsere og markedsføre produkter for en sunnere livsstil, skjønnhet og velvære. Alt med utgangspunkt i noniplanten (Morinda Citrifolia).

 

Morinda har full kontroll over alle aspekter ved produksjonsprosessen. Dette inkluderer innhøstningsmetoder, kvalitetssikring fra treet til forbruker, utvinningsmetoder og standardiserte utstyrs- og pakketeknikker. Prosessen inkluderer standardiserte krav til jordsmonn samt luft- og vannkvalitet underveis og alle innhøstere og bønder er sertifiserte. Kvalitetstester gjøres av uavhengige laboratorier. Tahitian Noni™ Juice (nå Tahitian Noni™ Original bioaktiv drikk) ble godkjent som Novel Food i EU, juni 2003.

 

En liten frukt kan endre livet ditt…

Tusenvis av nordmenn og millioner av mennesker verden over har opplevd positiv effekt ved bruk av Tahitian Noni™ bioaktive drikker.

I kjølvannet av det eksplosive salget av Tahitian Noni™ Juice etter lanseringen i 1996, startet en intens og omfattende interesse hos vitenskapsmenn og forskere over hele verden. En flom av nye oppdagelser har bekreftet noniens egenskaper, og Morinda er det første og eneste nonibaserte selskapet med eget forskningslaboratorium.

 

Forskning på noni

Noni inneholder et uvanlig bredt spekter med bioaktive stoffer inkludert iridoider, lignaner, polysakkarider, flavonoider og fettsyrer. Bioaktive stoffer er naturlige kjemiske stoffer (som vitaminer, mineraler og elektrolytter) bidrar til biologisk aktivitet i kroppen.

 

Iridoider

Forskere oppdaget at iridoider, en sekundær metabolitt, er de mest unike og viktigste stoffene i nonifrukten. Iridoider produseres av planter, primært som et forsvar mot planteetere eller mot infeksjon av mikroorganismer. For mennesker og andre pattedyr, er iridoider ofte preget av en avskrekkende bitter smak.

 

Iridoider er kraftige fytokjemikalier. Det finnes over 14 ulike iridoider i nonifrukten. Disse iridoidene påvirker kroppen positivt på mange områder og kan bidra til å styrke din helse.

 

Iridoider er meget stabile og motstandsdyktige mot nedbrytning under behandling og lagring, noe som gjør nonijuicen til et produkt med godt bevarte naturlige egenskaper og organisk rikdom.

 

Mangan

I noni er det også identifisert et sporstoff som kalles mangan. Dette er ett av de essensielle innholdsstoffene i Tahitian Noni™ Original. Mangan bidrar til å beskytte cellene mot oksidativ nedbryting, vedlikehold av normal beinmasse, et normalt stoffskifte og normal oppbygging av bindevev.

 

Adaptogener

Noni er en kraftig adaptogen plante. En adaptogen plantekan bidra til åreparere ubalanser i kroppen og til å øke kroppens motstandskraft og utholdenhet. Adaptogener er ikke giftige eller vanedannende. De har en unik evne til å tilpasse seg den enkelte kropps behov, og folk vil derfor oppleve ulike effekter.

 

Forskere

Dr. Ralph M. Heinicke mottok sin doktorgrad i biokjemi ved Universitet i Minnesota. Han ønsket å unnslippe de kalde Minnesota vintrene og begynte derfor å arbeide for "Dole Pineapple Company" på Hawaii. Det var på Hawaii han ble oppmerksom på de fantastiske egenskapene ved nonifrukten og startet sin mangeårige forskning på denne. Denne forskningen er innledningen til den kunnskapen som Morinda nå kan fremvise.

 

Dr Anne Hirazumi-Kim har en bachelorgrad i kjemi fra 1990, samt en doktorgrad i farmakologi 1997, begge fra Hawaii Universitet. Hirazumi-Kim har bl.a. studert hvordan nonifruktens mekanismer innvirket på dyr, og forskningen hennes i forbindelse med doktorgraden demonstrerte nonijuicens anti-tumoraktivitet.

 

Dr. Scott Gerson er en av USAs ledende autoriteter innenfor komplementær medisinsk behandling og dens integrering med tradisjonell moderne medisin. Han grunnla Ayurvedic Medicine of New York i 1982 og er den nåværende presidenten for The National Institute of Ayerveda i USA. Scott Gerson sier: ”Som ayurvedisk lege, stoler jeg på naturens krefter. Noni representerer et samlingspunkt for disse kreftene i form av en frukt. Mange års erfaring med Tahitian Noni™ Juice (nå Tahitian Noni™ Original bioaktiv drikk) bekrefter dens effektivitet som støtte i vedlikeholdet av menneskets fysikk hos de som bruker den regelmessig. ”

 

Dr.Johannes Westendorf, tysk professor på toksikologi og farmakologi. “For meg, som toksikolog og farmakolog, var det overraskende å høre at Tahitian Noni™ Juice - som sikkert har en rekke gunstige virkninger for den menneskelige kroppen - ikke har vist noen toksisitet.” Dette var dr. Westendorfs start på mange års forskning på noniplanten (Morinda Citrifolia).

 

Forskning viser at:

  • · Tahitian Noni™ bioaktive drikker inneholder antioksidanter som bidrar til kroppens naturlige forsvar
  • · Tahitian Noni™ bioaktive drikker kan øke dine energinivåer, og din generelle følelse av velvære. Tahitian Noni™ bioaktive drikker kan gjøre at du føler deg mer opplagt.
  • · Tahitian Noni™ Orginal inneholder mangan, som kan bidra til en normal metabolisme, vedlikehold av en normal beinmasse og beskytte cellene mot oksidativt stress

 

 

HUSK

  • · Du kan drikke så mye eller lite Tahitian Noni™ bioaktiv drikk du ønsker. Anbefalt mengde Tahitian Noni™ bioaktiv drikk er 2x50 ml. per dag. Det optimale er at du drikker en halv time før et måltid, eller 2 timer etter.
  • · Test ut Tahitian Noni™ bioaktiv drikk i minimum 90 dager. Vi er forskjellige, og gode vaner og livsstilsendringer tar tid.
  • · Alle våre produkter kommer med 90 dagers fornøyd kunde garanti.

 

 

Månedens Sitat:

 

“Til alle, over alt, hver dag.”

 

Dette er Morindas visjon for fremtiden.

Kontakte meg på

Mail: unni.hellgren@gmail.com

 

 

 

 

Vennlig hilsen

Unni Hellgren

ID N1001529