VÆR MED I TREKNINGEN AV EN REISE TIL TAHITI!

Alle kan delta i trekningen; alt du må gjøre er å la deg bli skannet av en TruAge skanner, og dermed få kjennskap til din TruAge. TruAge er et estimat på din biologiske alder, basert på mengden Avanserte Glykerte Endeprodukter (A.G.E.) du har i kroppen din. I forbindelse med skanningen fyller du ut et Tahiti Dream skannekort, og så fort du har bekreftet din deltakelse gjennom et enkelt klikk i e-posten du mottar, er du med i trekningen!

Nå tror du kanskje det er liten sannsynlighet for å vinne? Da tar du feil! For hvert 5000. lodd vi får inn fra våre europeiske markeder, trekker vi en ny vinner! Vinnersjansen din er altså 1 : 5000! Til sammenlikning er vinnersjansen i Lotto 1 : 5.379.616.

Dersom du ønsker muligheten til å bli skannet og delta i trekningen, tar du enten direkte kontakt med en produktkonsulent, eller ringer Morinda Norges kundeservice på telefon 67 80 55 00. Vi kan hjelpe deg med å finne en skannereier i ditt område! Dersom du er innom Morinda-butikken i Sandvika, kan du også skanne deg og delta her.

Vi krysser fingrene for at vi snart kan sende heldige, norske vinnere på en drømmereise til Tahiti! 

https://morinda.com/1001529/no-no/news/4363163/VÆR%20MED%20I%20TREKNINGEN%20AV%20EN%20REISE%20TIL%20TAHITI!

 Imagine that one day – a day that seems just like any other – you’re simply going about your business. Then, out of nowhere, someone informs you that you’ve won a free Dream Vacation to some other part of the world! How incredible would that be?

Each month, this is the exact scenario that plays out as we give someone the great news that they’ve won a Dream Vacation. That includes recent winner Hitomi Yamamoto, a Japanese IPC who won October’s contest for a free Alaskan cruise.

But instead of describing to you her reaction when she found out the great news, how about we just show you?

SI “ALOHA” TIL DENNE MÅNEDENS DRØMMEREISE!

Hvordan høres det ut å lage sandengler i stedet for snøengler? Og føles kanskje sandslott litt mer fristende enn snømenn akkurat nå? Denne månedens drømmereise gjør det mulig å bytte ut snø og kulde med varme og vakre sandstrender på Hawaii!  Legg bort voter, skjerf og vintersko for en liten stund, og ta heller fram badedrakten, sandaler og solbriller, for er du den heldige vinneren av drømmereisen for desember, går nemlig reisen til den vakre øyen Oahu!

Oahu er den tredje største og mest folkerike av øyene i Hawaii, og dette er øya der du finner den kjente Waikiki Beach, Pearl Harbor og Hanauma Bay (avbildet ovenfor). Det er også på Oahu du finner hovedstaden Honolulu, og som de andre øyene i Hawaii er Oahu vulkansk, og består av to vulkaner, Waiʻanae og Koʻolau.

Hvis du ikke har vært på Hawaii før, bør du virkelig glede deg. Det er tross alt en grunn til at Hawaii er en så populær destinasjon! Varmt klima, fantastisk natur, snorkling og surfing er bare noe av det du kan oppleve. Selvfølgelig vil en tur til Hawaii ikke være komplett før du også har opplevd lokal mat og hula-dansere.

HER øker du din vinnersjanse, en gang hver dag: www.truage.eu.com/1001529

DRØMMEREISEN FOR NOVEMBER GÅR TIL DE VAKRE JOMFRUØYENE

Nå som vinteren nærmer seg med stormskritt kan vi friste med en drømmereise til Karibien!

Gå til denne adressen for å være med i trekningen:

 

https://truage.eu.com/1001529/no-no/truage/home.html?pickmarket=1#step=enter&u=zWwfrDVJQWgm

ET DRØMMECRUISE I ALASKA!

Ikke gå glipp av muligheten til å vinne Morindas drømmereise for oktober!

Husker du at vi delte ut et gratis cruise i Alaska til vinneren av drømmereisen for juni? Skulle du ønske det var du som vant? Det er ikke for sent! I oktober gir vi deg muligheten igjen, gjennom å dele ut et nytt cruise i Alaska til vinneren av denne månedens drømmereise! 

Alaska er et unikt sted, og blir ikke kalt "Den Siste Grense" uten grunn. I Alaska er du omringet av natur bestående av fjell, skog, isbreer og innsjøer; alt mer eller mindre upåvirket av menneskeheten og sivilisasjonen. Det er ikke uvanlig å se både ørn, hval og bjørn i all sin majestet når man besøker Alaska. Takket være vår konkurranse, kan du og en gjest vinne et cruise i disse fantastiske omgivelsene!

En av de ansatte ved Morindas hovedkontor i Utah har flere ganger feriert i Alaska. Han beskriver dette som sitt favorittsted på jord, og poengterer at det er ulikt alt annet han har opplevd. Alaska er langt unna den amerikanske sivilisasjonen, og består av enorme, ubebodde områder. Du trenger allikevel ikke være redd for å leve under enkle kår! Du vil få oppleve naturen fra et luksuriøst cruiseskip, med all den komfort du måtte ønske deg.

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen av Morindas drømmereiser, er å fylle inn informasjonen din påhttps://truage.eu.com/1001529/no-no/. Sørg deretter for å dele siden med så mange som mulig! Blir en av dine bekjente den heldige vinneren, vinner du også! Klikk her for mer informasjon om konkurransen, eller ring kundeservice på telefon 0NONI (06664). Lykke til!

Vinn en drømmereise til Lisboa!

Hvordan synes du det høres ut med en ferie i en Europeisk storby full av historie, der du kan oppleve spennende severdigheter, lære en ny kultur å kjenne og nyte lokal matkunst? Enda bedre: hvordan synes du det høres ut med en slik ferie helt gratis!?

Takket være Morindas drømmereisekonkurranse, gjør vi dette mulig! I september er premien en ferie i Lisboa; en av de eldste byene i verden, og den største i Portugal. Her kan du nyte det varme middelhavsklimaet samtidig som du utforsker den spennende arkitekturen. Kanskje du velger å besøke slottet São Jorge, eller et av byens mange museum eller teater? Eller kanskje du foretrekker å utforske elven Tagus, som leder ut i det nærliggende Atlanterhavet? En annen mulighet er å besøke et av Lisboas fado-hus, der du kan lytte til portugisernes fadomusikk. Denne musikksjangeren, med portugisiske gitarer, klassiske gitarer og poetiske tekster, kan dateres så langt tilbake som til 1820-tallet! Du får også muligheten til å prøve Portugals lokale matkultur, som består av et stort utvalg sjømat, oster, deserter og alt vinneren av denne månedens drømmereise måtte ønske seg.

Dersom du ønsker å delta i trekningen, må du besøke www.morinda.no.com/1001529

 

 

Vinn en drømmereise til Costa Rica

Vi fortsetter vår drømmereise-konkurranse, og sender denne måneden de heldige vinnerne til Costa Rica!

Innen vinnerne er annonsert, vil den sterkeste varmen på Costa Rica ha begynt å gi seg. Landet er imidlertid for en helårsdestinasjon å regne, med sitt tropiske klima.

Den heldige vinneren vil få oppleve et land med fantastisk natur. Omtrent 25% av Costa Ricas areal består av nasjonalparker, og landet er faktisk det med størst prosentandel av fredede områder i hele verden! Costa Rica er også ansett som det landet i verden med høyest biologisk mangfold; det vil si flest arter av planter, dyr og andre levende organismer. Costa Rica er hjemmet til flere fugle-, froske- og dyrearter man ikke finner noe annet sted i verden, og er du heldig kan du også oppleve skilpadder, øgler, delfiner, hvaler og over tusen ulike sommerfuglarter.

Dette sentralamerikanske landet har 14 kjente vulkaner, flotte strender og frodige regnskoger. Du kan selv velge om du ønsker å utforske landskapet gjennom gåturer, surfing eller rafting, eller om du bare vil slappe av i de tropiske omgivelsene. Costa Rica er virkelig er unikt sted!

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen av Morindas drømmereiser, er å fylle inn informasjonen din på http://www.truage.eu.com/1001529

ET DRØMMECRUISE I ALASKA!

Alaska er et unikt sted, og blir ikke kalt "Den Siste Grense" uten grunn. I Alaska er du omringet av natur bestående av fjell, skog, isbreer og innsjøer; alt mer eller mindre upåvirket av menneskeheten og sivilisasjonen. Det er ikke uvanlig å se både ørn, hval og bjørn i all sin majestet når man besøker Alaska. Takket være vår konkurranse TruAge Drømmereise, kan du og en gjest vinne et cruise i disse fantastiske omgivelsene!

En av de ansatte ved Morindas hovedkontor i Utah har flere ganger feriert i Alaska. Han beskriver dette som sitt favorittsted på jord, og poengterer at det er ulikt alt annet han har opplevd. Alaska er langt unna den amerikanske sivilisasjonen, og består av enorme, ubebodde områder. Du trenger allikevel ikke være redd for å leve under enkle kår! Du vil få oppleve naturen fra et luksuriøst cruiseskip, med all den komfort du måtte ønske deg.

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen av Morindas drømmereiser, er å fylle inn informasjonen din på http://www.truage.eu.com/1001529

 

Drømmereisen for mai går til Riviera Maya i Mexico !

Besøk TruAge.eu.com/1001529 for muligheten til å reise til kritthvite strender, jungel og gamle ruiner!

Redusert stressnivå er en av faktorene som kan bekjempe Avanserte Glykerte Endeprodukter (AGE). Hva er vel bedre for å senke skuldrene enn å legge seg til rette på en kritthvit strand? 

Morinda deler ut fantastiske drømmereiser hver eneste måned gjennom vår konkurranse TruAge drømmereise, og Riviera Maya i Mexico er destinasjonen for drømmereisen i mai! En av de ansatte ved Morindas hovedkontor i Utah var heldig nok til å besøke dette stedet for en tid siden, og hadde kun gode tilbakemeldinger om været, strendene, severdighetene og aktivitetene. Hans eneste tips er å delta i denne konkurransen, og håpe på det beste! 

Dersom du er den heldige vinneren, vil du kunne velge mellom mange ulike aktiviteter, som å svømme ved en arkeologisk mayaseverdighet, snorkle med skilpadder eller utforske mayabyen Cobá, som har den høyeste pyramiden på halvøyen Yucatan.

Her får du lodd: www.truage.eu.com/1001529

DRØMMEREISEN FOR APRIL GÅR TIL MAUI!

Jeg har vært på Maui to ganger med dette fantastiske selskapet mitt, Morinda!

 

HER www.truage.eu.com/1001529 får du lodd

Du får lodd her:
www.truage.eu.com/1183082

Gjennom vår konkurranse "TruAge Drømmereise" har vi sendt heldige vinnere på fantastiske reiser, til utrolige destinasjoner. Drømmereisen for mars er intet unntak! Vinnerne av Drømmereisen i mars kan nyte Sør-Europa gjennom et fantastisk Middelhavscruise!

Vinneren vil bli bortskjemt om bord et luksusskip, med forfriskende badebassenger, nydelig mat, spennende aktiviteter, underholdende show, avslappende spabehandlinger og flott utsikt. Som om det ikke var nok, vil skipet også stoppe innom varierte og vakre land langs Middelhavet. De endelige destinasjonene vil bli kunngjort så fort vinnerne er trukket, men det er godt mulig vinnerne kan glede seg til besøk i land som Italia, Hellas og Spania. 

HER www.truage.eu.com/1001529 får du lodd

I Morinda elsker vi å plukke frem eksotiske drømmereisedestinasjoner, for deretter å hver måned gi noen få, heldige personer en slik reise, og februar skal ikke være annerledes!

Mange land og regioner opplever ruskete vintervær i disse dager, hvordan høres det da ut å slappe av på hvite, uberørte strender, ta en dukkert i det krystallklare, turkise vannet, og lytte til reggea musikk?

Så ja, mine damer og herrer, destinasjonen for månedens drømmereise er vakre Mantego Bay på Jamaica.

HER www.truage.eu.com/1001529 får du lodd

HER: www.truage.eu.com/1183082

TruAge.eu.com gir deg en ny sjanse til å vinne en drømmereise til et av de mest eksotiske stedene som finnes!

Kan du huske hvilken av destinasjonene i TruAge Drømmereise-konkurransen som var den beste? Stedet er uvirkelig. Himmelsk. Vi vil tørre å påstå at det ikke er mulig å engang drømme om et vakrere sted. Den flotteste drømmereisen vi har gitt bort var en reise til selveste Bora Bora. Denne destinasjonen ble nøye utvalgt for å drive folk til truage.eu.com. Denne måneden gjentar vi suksessen! 

Drømmereisen for januar er en reise til Bora Bora - en vakker perle midt i den sørlige delen av Stillehavet. Denne reisen vil endre livet til vinneren for alltid! Alle som besøker truage.eu.com i løpet av januar får lodd til trekningen av denne fantastiske, kostnadsfrie drømmereisen. Det kan like gjerne bli deg som alle andre! Gjør alt du kan for å tjene så mange lodd som mulig til trekningen av TruAge Drømmereisen for januar. I det øyeblikket du går ut av flyet på Bora Bora, vil du være ekstremt glad for innsatsen du la ned denne måneden..