INVESTÈR LITE, OPPNÅ MYE

INVESTÈR LITE, OPPNÅ MYE

 

Muligheten Morinda tilbyr ble utviklet med ett mål for øye: å hjelpe deg å oppnå økonomisk uavhengighet. Vi hjelper deg å danne og bygge en suksessfull forretning, og måten vi gjør det på er enkel og oppnåelig for alle:

  • Lav oppstartskostnad: Du har kanskje hørt ordtaket "det koster penger å tjene penger"? I Morinda endrer vi denne oppfatningen: en registreringsavgift på kr. 275,- er alt som kreves før du kan starte din forretning. 
  • Inntektsgenererende system. Vårt tre-stegs system er utviklet for å hjelpe deg til en startinntekt tilsvarende   $1,000 hver måned.
  • Ekskusive produkttilbud. Vi har investert millioner av kroner i forskning og utvikling, som har gjort det mulig for oss å utvikle produkter som både er relevante og effektive. Blant våre eksklusive produkter finner du for eksempel Tahitian Noni™Juice, Morinda Core Max og vår revolusjonerende TrūAge skanner. 
  • Omfattende støtte. I tilegg til vårt beviselig effektive system tilbyr vi en rekke støttevertkøy, som for eksempel omfattende opplæringsmateriale, månedlige møter og regelmessige regionale stormøter for hele Europa - alt for å hjelpe deg til suksess.
  • https://morinda.com/1001529/no-no/morinda/opportunity2.html#section5

Registrer deg https://morinda.com/1001529/no-no/morinda/opportunity2.html#join_morinda

 

USLÅELIG RESULTATHISTORIKK

Å bli en partner i Morinda betyr at du blir en del av et selskap som leverer hva det lover.

  • Morinda har skapt mer enn 250 millionærer, med et gjennomsnitt på én ny millionær per måned. 
  • Morindas akkumulerte salg siden oppstart er på mer enn 5 milliarder dollar. 
  • Hundretusenvis av mennesker verden over har brukt Morindas produkter til å skape en ekstrainntekt. Morinda har utbetalt 2,4 milliarder dollar i bonuser og provisjoner siden 1996.
  • https://morinda.com/1001529/no-no/morinda/opportunity2.html#section5

Registrer deg: https://morinda.com/1001529/no-no/morinda/opportunity2.html#join_morinda

 

INNTEKTS- POTENSIALE

Selvom en ekstrainntekt tilsvarende $1.000 i måneden er et velkomment tilskudd for de fleste, er dette bare begynnelsen i Morinda.

Inntektspotensiale i Morinda kjenner ingen grenser. Uansett om du er ute etter kun en ekstrainntekt eller å bygge opp en formue, vil vi tilby en vei dit du vil. Morinda utbetaler hele 53% av kvalifisert, provisjonsberettiget volum, hvilket er den høyeste andelen i industrien; og dét uten noen brekkasje. Enkelt forklart utbetaler vi det vi sier vi skal utbetale. Hver gang.

I tillegg til en uslåelig kompensasjonsplan, har våre SPKer muligheten til å oppnå ekstra fordeler. Blant annet kan nevnes en månedlig livsstilsbonus; årlige, fullt betalte reiser til eksotiske destinasjoner; månedlige gjentakende utbetalinger; resultatbaserte bonuser, og mye mer.

https://morinda.com/1001529/no-no/morinda/opportunity2.html#section5

Rgistrer deg: https://morinda.com/1001529/no-no/morinda/opportunity2.html#join_morinda

 

 

 

SUKSESSTIGEN OG INCENTIVER

DEN BESTE VEIEN TIL EN INNTEKT TILSVARENDE $1,000 PER MÅNED. 

Morinda tilbyr en enkel, spesifikk plan som gjør det mulig for alle å oppnå en inntekt tilsvarende $1.000 per måned. Denne planen kaller vi TrūAge systemet. Hele TrūAge systemet er sentrert rundt å skape en inntekt tilsvarende  $1.000 per måned for alle som ønsker å supplere sin vanlige inntekt. 

VI UTBETALER 53%. 

Morinda utbetaler 53% av kvalifisert, provisjonsberettiget salg. Vi betaler ut det vi sier vi skal utbetale, hver gang. 

VÅR KOMPENSASJONSMODELL ER STABIL. 

I motsetning til de binære modellene som er vanlige i industrien, tilbyr Morindas kompensasjonsplan en stabilitet som gir rom for naturlig forretningsvekst- og utvikling.

INGEN BREKKASJE. 

Morindas kompensasjonsplan har ingen brekkasje. Brekkasje er når en produktkonsulent ikke er kvalfisiert til provisjoner i sin downline, og selskapet beholder dette beløpet i stedet for å rullere det oppover. Vi har ingen brekkasje i vår kompensasjonsplan. I stedet lar vi provisjonen rullere opp til vi finner en kvalifisert produktkonsulent. Dette sikrer at de fulle 53% utbetales hver gang. 

KUNDEPROVISJON

En sterk kundekrets er en essensiell og viktig del av en levedyktig forretning. Du tjener 20% på alle kundekjøp gjennom vår kundeprovisjon. 

GLOBALE BONUSPOTTER. 

Ta del i selskapets sukess, selv i markeder du ikke gjør forretning.

SUKSESSTIGEN. 

Hvert år tilbyr Morinda et stort antall anerkjennelsesturer som Vision Retreat, Outrigger og Black Pearl Cruise. I tillegg sørger Morinda for at du har tilgang til den beste opplæringen gjennom seminarer, internasjonale lederskapskonferanser og regionale forretningsmøter.

LIVSSTILSBONUS. 

Dette er en ekstra bonus du kan bruke for å kunne nyte godt av en bedre livsstil. Bruk den til å betale feriereiser, barnas fritidsaktiviteter eller en konsert - det er opp til deg! 

ANDRE INCENTIVER. 

Morindas reiser og incentiver er ikke dekket gjennom kompensasjonsplanen. Vi finansierer disse incentivene i tillegg til kompensasjonsplanen. Det er altså vi som betaler for at du skal få reise til Tahiti; ikke du. Vi betaler for en incentivbonus; ikke du. Dette utgjør flere titalls millioner kroner som gis tilbake til våre produktkonsulenter i tillegg til de milliardene vi har utbetalt som provisjoner.

DEDIKASJON TIL LANGSIKTIG INNTEKT. 

Såkalte "front-end loaded" modeller (kompensasjonsplaner som fokuserer sine utbetalinger rundt nyregistreringer) og binære kompensasjonsplaner tilbyr midlertidige inntektsmuligheter. Vi tilbyr ekte forretningsinntekt og gir deg mulighet til å få din forretning opp å gå, uten at du må ofre den viktige, gjentakende basisinntekten (den typen inntekt som drives av duplisering og vareforbruk). Vi ønsker å tilby en ekte, gjentakende inntektsmulighet som kommer med det å eie og drive en forretning. 

Registrer deg: https://morinda.com/1001529/no-no/morinda/opportunity2.html#join_morinda

 

AREA DEVELOPER PROGRAMMET

MORINDAS TruAge-BUDSKAP ER VIKTIG NOK TIL AT ALLE, OVER ALT, FORTJENER Å FÅ VITE OM DET.

DET ER DERFOR VI UTVIKLET AREA DEVELOPER PROGRAMMET.

 

Ved hjelp av våre selvstendige produktkonsulenter (SPKer), vil Morinda benytte dette programmet til å aktivt bringe budskapet ut i områder vi ikke har berørt før. Vi skal også tilby grenseløse muligheter og akselerert forretningsvekst til de SPKene som velger å delta.

Vi kommer til å spre Morindas rekkevidde mer utover enn noen gang tidligere. Vi skal sørge for at TruAge-budskapet når nye mennesker, i nye områder. Det er derfor vi utviklet Morindas Area Developer program.

https://morinda.com/1001529/no-no/morinda/opportunity2.html#area_developer

Registrer deg: 

 https://morinda.com/1001529/no-no/morinda/opportunity2.html#join_morinda

Kontakte meg

tlf: 990 14 619

unni.hellgren@gmail.com

Hilsen Unni

 

Selvstendig produktkonsulent for Morinda. Tahitian Noni™, Tepoemä®, Moéa®, Age Defy og

Fit Body Composition System er varemerker for Morinda Inc.