Hva er det som gjør Morinda så spesielt?

Vi som er ansatte i Morinda synes at vi jobber i et av Norges beste selskaper, og vi ser at våre konsulenter og kunder er trofaste mot vårt selskap og våre produkter langt utover hva som er vanlig i Norge. Vi ser at vi jobber med noe som er sterkt ønsket, og som forbedrer hverdagen til mange tusen nordmenn. Dette er viktig, for det er tross alt hverdager det er flest av. Men hvilke grunner er det våre konsulenter og kunder oppgir for at de er så trofaste?

Tahitian Noni™ Juice: Ikke overraskende kom vårt flaggskip på en soleklar førsteplass da vi spurte hvorfor våre kunder og konsulenter handlet hos oss og anbefalte vårt selskap videre. Tahitian Noni™ Juice har alltid vært vårt flaggskipprodukt, og det er dette produktet vi har bygd vårt selskap med. Det at vi har kunder og konsulenter som etter 16 år fremdeles ikke har stått over en eneste måned med abonnement  på Tahitian Noni™ Juice, gjør oss veldig ydmyke.

Venner og gode kollegaer: Mange oppgir at de gode vennene de har fått gjennom Morinda, er en av hovedgrunnene til at de blir hos oss. Det at de har fått en egen «nonifamilie» teller mye for mange. Denne sosiale tilhørigheten er viktig i dag, og blir bare viktigere i tiden som kommer, med stadig større avstand mellom mennesker som lever i de sosiale mediers tid.

Sosialt engasjement:  Det engasjementet vårt selskap har vist ovenfor de som er litt vanskeligere stilt enn oss selv, betyr noe også for våre produktkonsulenter og kunder. Vi har i mange år gitt tilbake til lokalsamfunnet på Tahiti, spesielt gjennom vårt «Do something good» program. Dette har blant annet sørget for at barnehjemsbarn på Tahiti har fått en bedre hverdag.

Kvalitetsprodukter: Vi legger ned mye i utvikling av våre produkter,  og vi ønsker, og skal, tilby kvalitet. Vi skal tilby noe som skiller seg ut! I løpet av vår 18 år lange historie har selskapet utviklet Tahitian Noni™ Juice, Skin Supplement hudlotion, Moea sjampo, Founders Formula Tea, Thrive MAX, og nå senest Morinda Body Conquer og Morinda Performace Rapid Fuel. Dette er bare noen av de mange produkter vi er stolte av å ha lansert, og som har vært med på å gjøre hverdagen bedre for våre kunder.

De ansatte: Dette var en tilbakemelding som gledet oss. Det er veldig hyggelig å bli satt pris på i den jobben vi gjør, spesielt av de produktkonsulentene vi er her for å støtte. Vi på Morindakontoret har lyst til å sende dette komplimentet rett tilbake til dere som er våre produktkonsulenter. Det er godt å ha dere som kollegaer der ute i det ganske land, og det er fint å vite at vårt selskap blir representert på en god måte.

Vi er overveldet over hvilket omdømme vi som selskap har, og den positive responsen vi  får fra våre kunder og produktkonsulenter hver dag. Vi er fullt klar over at vi langt i fra er perfekte, og vil jobbe hardt for å bli bedre hver dag. Vi er overbevist om at vi jobber i et av Norges beste selskap, blant annet fordi dere jobber sammen med oss, og vi gleder oss til å fortsette denne reisen sammen med dere.

NÅR vil du bli en av oss?

 https://newage.com